Concept cu o vasta experienta in bucataria italiana, care ofera clientilor ocazia sa vada exact cum sunt preparate produsele.Ne adresam unui segment extins de clienti din zona de restaurant si food court.
FRANCIZA
RIGATONI PASTA BAR
Conceptul nostru ofera posibilitatea de a asorta felul preferat de paste cu reteta si sosul favorit, dispunand de cele mai bune servicii atat in locatii, cat si in regim de livrare.
Pastele sunt proaspat produse in bucataria proprie, din faina de grau dur si galbenus din belsug, adaugandu-se ulterior doar ingrediente naturale pentru un gust intens si o aroma deosebita.
RIGATONI PASTA BAR detine toate drepturile marcii inregistrate la OSIM sub nr.
alocat 167122, pe clasele 30,35,43.
Sistemul de franciza Rigatoni Pasta Bar este un ansamblu creat in concordanta
cu necesitatile culinare de pe piata gastronomica, promovat si imbunatatit permanent de catre echipa noastra. Acesta este constituit pe planul unor metode si
proceduri de lucru privind standardele agreate in procesul de preparare, utilizandu-se mereu produse de cea mai buna calitate. Strategia noastra se construieste in jurul calitatii ridicate servite clientilor nostri si a standardelor inalte
pentru satisfactia culinara a pietei careia ne adresam, la nivelul intregii retele nationale si internationale de franceze.
Spatiul necesar demararii proiectului este de aproximativ
20 – 35 m
spatiu intern sau insula.
Va fi necesara si evacuarea externa a hotei, iar ca zona de expunere ar fi recomandata o distanta de 5m.